Bugun...


Başkan dediğin böyle olur
Tarih: 08-07-2023 12:53:22 Güncelleme: 08-07-2023 12:53:22 + -


Karacabey’de görme engelli Karakuş’un doğum günü isteği Belediye Başkanı Ali Özkan sayesinde gerçek oldu, en büyük hayali ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmak

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 12:53

Başkan dediğin böyle olur

  • Doğum gününü Başkan Ali Özkan ile belediyede kutlayan ve çok mutlu olan görme engelli Zeynep Karakuş’un en büyük hayali ise hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmak…

 

Karacabey, 06.07.2023 – Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Ali Özkan, şehir içinde yaptığı incelemeler sırasında görme engelli Zeynep Karakuş ile yan yana gelmişti. Görüşmede Karakuş, yaklaşan doğum gününü belediye başkanına söyleyerek birlikte kutlamak istediğinden bahsetmişti.

 

Karakuş’un bu talebi sonrası Başkan Özkan, 5 Temmuz olan doğum gününde Karakuş’u makam aracıyla evinden aldırıp belediyeye getirdi. Kendisini kapıda karşılayan Başkan Özkan, Karakuş ile yakından ilgilendi.

 

59. yaş günü kutlandı

 

Özkan’ın doğum günü hazırlıklarına, Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Kemal Demirel de eşlik etti. Özkan, Dernek Başkanı Demirel ile meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte Zeynep Karakuş’un 59. doğum gününü kutladı.

 

Yıllar öncesine uzanan dostluk

 

Özkan doğum gününde yaptığı konuşmada, Karakuş’un doğum gününü kutlayarak nice mutlu yıllar dileklerinde bulundu. Özkan, “Zeynep Hanım'la biz yıllar önce sahil beldemiz, Yeniköy'de karşılaştık. Orada sohbet ettik. Ve dostluğumuz ondan sonra gelişmeye başladı. Biz de fırsat buldukça evinde, mahallesinde, sokağın önünde onu ziyaret etmeye çalışırız. Bildiğiniz gibi Karacabey'imizde bir altyapı seferberliği var. Bunları kontrol ederken, Zeynep Hanım'ın evinin önünden geçiyordum. Kendisini de orada gördüm. Selam verdim. Konuştuk, sohbet ettik. O da altyapı çalışmalarının kendi sokaklarında bitmesinden ve asfalt dökülmesinden memnuniyetini ifade ettikten sonra, önümüzdeki günlerde bugünü tarihini vererek, doğum günün olduğunu ve uygun bulursak da bunu beraber kutlayıp kutlayamayacağımızı bize sordu. Biz de seve seve Zeynep Hanım'la bugünü beraber değerlendiririz dedik. Arkadaşlarımız Zeynep Hanım'ı makam aracımızla evinden alıp belediyemize getirdiler. Kendisine nice mutlu, uzun ömürler diliyoruz” dedi.

 

Rumeli Türküleri eşlik etti

 

Özkan, Karakuş’a daha sonra Rumeli Türkülerini çok sevdiği için Arif Şentürk’ten bir türkü de açtı ve birlikte söyledi. Daha sonra Zeynep Karakuş için hazırlanan pasta, doğum gününe katılan meclis üyeleri ve personel eşliğinde alkışlarla kesildi. Dernek Başkanı Demirel’in hediye ettiği radyo ise Karakuş’u çok sevindirdi.

 

Karakuş ise yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada gerçekten çok mutlu oldum. Benim hiç gözüm görmüyor. Kimin geçtiğini anlamam. Yanımdan akrabam da geçse, seslenmezse bilemem. Ali Başkanım ben bir yerde oturuyorken, bana seslenmeden asla geçmez yanımdan. Kimisi olsa hiç seslenmeden geçer, benim de haberim dahi olmaz. Çok memnun oldum. Çok teşekkür ederim” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmayı çok istiyor

Karakuş doğum gününde en çok isteklerinden birisinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışmak olduğunu belirterek, “Seçimleri Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasını çok istedim. Hayran oluyorum kendisine. Gerçekten tanışmayı da çok istiyorum. İnşallah nasip olur” dedi.

Öte yandan, Karakuş’un ricası üzerine doğum günü pastası birlikte kesilirken, pastayı Başkan Özkan Karakuş’a bizzat kendisi yedirdi. Karakuş’un sevecen ve muhabbet dolu tavırları ise herkesin yüzünü gülümsetti.




Kaynak: Bülten

Editör: Bursa Sokak Gazetesi

Bu haber 323 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI