Bugun...


AK PARTİLİ VEKİL KILIÇ TBMM’DE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ… § “LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ”
Tarih: 08-07-2023 12:32:23 Güncelleme: 08-07-2023 12:32:23 + -


AK Parti Bursa Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç TBMM’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 12:32

AK PARTİLİ VEKİL KILIÇ TBMM’DE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ…  §  “LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ”

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”

AK Parti Bursa Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç TBMM’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

Vekil Kılıç, “Bayram vesilesiyle milyonlarca vatandaşımız gerek tatil bölgelerine, gerekse memleketlerine seyahat etti. Bu seyahatlerde bir kez daha yapılan köprülerin, yolların, havaalanlarının hızlı tenlerin ne kadar doğru yatırımlar olduğu net bir şekilde görülmüştür. Kısa sürede hizmete alınan bu yatırımlar sayesinde vatandaşlarımız hızlı, konforlu ve güvenli seyahat etme fırsatı buldu. Köprülerimiz ve otoyollarımız geçiş sayılarının çok üzerinde rakamlara ulaşarak yeni rekorlar kırdı. İşte bunların hepsi liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki hizmet siyasetinin bir ürünüdür” dedi.

“KALICI KONUTLARI EYLÜL EKİM AYLARINDA TESLİME BAŞLIYORUZ”

Bölge ayrımı gözetmeden yurdun dört bir yanına hizmet götürüldüğünü, ‘Türkiye Yüzyılı’nda da götürülmeye devam edeceğini söyleyen Kılıç, “Ülkemizde Seliyle heyelanıyla yangınıyla kuraklığıyla daha farklı afetlerle de sıkça yüzleştik. Terörden sığınmacı akınına, siyasi ve sosyal kaos denemelerinden darbe teşebbüslerine kadar tabii olmayan ama her biri ayrı bir felaket mahiyetindeki diğer sınamaları da bunların üzerine eklememiz gerekiyor. Ama 6 Şubat’ta 11 ilimizi birden vuran; bilhassa Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’ı adeta yerle yeksan eden deprem fırtınası milletimize hepsinden daha büyük bir acıyı ne yazık ki yaşattı. Rabbim, milletimize böylesine büyük bir felaket bir daha yaşatmasın. 6 şubat asrın felaketinin üzerinden henüz 5 ay geçmesine rağmen kalıcı konutları Eylül Ekim aylarında teslime başlıyoruz” şeklinde konuştu.

“İL VE İLÇELER YENİDEN İMAR EDİLDİ”

Geçmişte birçok afette Van, Elazığ, Malatya, İzmir depremlerinde, Antalya ve Muğla yangınlarında Kastamonu, Sinop, Bartın Giresun sel afetlerinde enkaza dönen il ve ilçelerin yeniden imar edildiğine hatırlatan AK Parti Bursa Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç TBMM’ndeki basın toplantısında açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Hepsini başarıyla yeniden hayata geçirmiş ve vatandaşlarımızı evlerine kavuşturmuştur. Deprem bölgelerimizde de altyapısı ve üstyapısıyla şehirlerimizi eskisinden daha güvenli, daha canlı, daha dayanıklı hale getirene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetleri olarak laf üretmeyiz iş üretiriz. Her seferinde bize ‘yapamazsınız, başaramazsınız’ dediler ama vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Önümüzdeki yerel seçimlerde bunu bir kez daha kanıtlayarak takoz siyasetinin elinden büyük şehirlerimizi geri alacağız. Buna mecburuz çünkü dünya metropolü İstanbul ve Başkentimiz Ankara yeteneksiz başkanların elinde, bunların belediye başkanlığı sorumluluğunda hareket etmediklerini tiyatro peşinde olduklarını aziz milletimiz bilmektedir. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde milletimiz bunlara gereken dersi verecektir.”

ANA MUHALEFET PARTİSİNE ELEŞTİRİ

Açıklamalarında ana muhalefet partisini de eleştiren AK Parti Bursa Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, “Dünyanın her yerinden tebrik mesajları yağarken, ne yazık ki sandıktan hezimetle ayrılan ana muhalefet lideri Sayın Kılıçtaroğlu ne Sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik etmiş ne de seçim sonuçlarını hazmedebilmiştir. Gelinen noktada sadece genel başkanlık koltuğunu bırakmamak için akla ziyan açıklamalar yaparak aziz milletimizi küçümsemeye, milli iradeye saygısızlık yapmaya devam etmektedir. Seçmenin tercihini yok sayan Sayın Kılıçdaroğlu sanırım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü hiç duymamış veya yanlış anlamıştır. Gerçi bugünkü CHP’yi Atatürk’ün CHP’si olarak görmemiz mümkün değildir” dedi.

Açıklamalarında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirdiği kazanımlara da dikkat çeken Vekil Kılıç, “Hızlı bir şekilde kabinemiz kurulmuş Parlamentomuz ara vermeden çalışmalarına başlamıştır. Kabine üyelerimizin her birine ayrı ayrı hayırlı olsun dileklerimi iletiyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Yaklaşık çeyrek asırdır aziz milletimizin teveccühü ile ülkemizi yöneten AK Parti iktidarlarımız verdiği her sözü yerine getirmiştir. Bundan hiç bir vatandaşımızın endişesi olmasın diyor, aziz milletimizin desteği ile çok daha büyük başarı ve güzelliklere ulaşacağımıza yönelik kararlılığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.




Kaynak: Bülten

Editör: Bursa Sokak Gazetesi

Bu haber 304 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI